Kattenopvang

Kattenopvang Bastet vangt alle katten op ongeacht leeftijd, ziekte, of gedragsproblematiek.
Deze katten zullen liefdevol verzorgd worden door mensen met een beperking.
De veterinaire begeleiding van onze kattenopvang is in handen van DAP Kollum- Buitenpost.

Onze opvang is gevestigd aan de
Olde Borchweg 53

9853 TB Munnekezijl

Als u uw kat bij ons wilt plaatsen of u heeft interesse in 1 van de onderstaande katten, neem dan contact met ons op via het contact formulier of bel met 06-36141797
Alle katten zijn geneutraliseerd, ingeënt en gechipt!

U wilt een kat bij ons plaatsen of ophalen lees dan hieronder verder:

Helaas hebben wij op dit moment een wachtlijst stop. Omdat onze doorstroming erg laag is, i.v.m. vele senioren katten en niet herplaatsbare katten, kunnen wij op dit moment geen nieuwe katten aannemen. Uiteraard maken wij wel altijd een plekje vrij voor noodgevallen.

Ophalen: Als u een kat bij ons wilt, dan vragen wij een plaatsingsbijdrage . Dit is een bijdrage in de verzorgingskosten en zal geheel gebruikt worden voor en door de katten.

Kittens : €120,-

katten tot 10 jaar €110,-

katten 10 tot 12 jaar €15,-

katten van 12 jaar en ouder : gratis
Opname:

Helaas zijn wij genoodzaakt om ons opname beleid aan te passen. Omdat de vraag naar een opvang waar voornamelijk oude katten terecht kunnen heel groot is, kunnen wij niet meer volstaan met een eenmalige bedrag voor afstand.

Hoe moeilijk wij dit ook vinden zijn wij genoodzaakt om vanaf heden €1,- per dag per kat te vragen,of tewel €30,- per maand per kat zolang uw kat in onze opvang woont.

Voor dit bedrag verzorgen wij uw kat tot dat wij uw kat kunnen herplaatsen of tot dat uw kat komt te overlijden. Wij moeten dit bedrag helaas vragen omdat onze doorstroming op dit moment erg laag is en onze groep “oudere”katten enorm toeneemt.

Om toch alle kosten te kunnen blijven betalen ( wij zijn een particuliere opvang en ontvangen daarom geen subsidie) zijn wij genoodzaakt tot deze maatregel.