Steun ons

Wij zijn een particuliere opvang en ontvangen daarom geen subisidies en zijn wij afhankelijk van donaties en giften. u kunt ons steunen door:

1) BASTET VRIEND
U doneert eenmalig of maandelijks een bedrag naar keuze. Als u minimaal €10,- per maand doneert ontvangt u 2x maal per jaar onze Bastet blad, hierin de laatste nieuwtjes van onze katten, handige weetjes, leuke en handige links.

2) ADOPTIE
Door een kat die niet meer herplaatst kan worden financieel te adopteren voor €15,- per maand. De  adoptiekat wordt voor dit geld verzorgt en de adoptant krijgt een certificaat met foto van de kat.
U kunt natuurlijk ook met meerdere mensen 1 kat adopteren, denk bijvoorbeeld aan samen met collega’s en of sportvereninging etc. Uiteraard wordt uw op de hoogte gehouden hoe het met uw kat gaat.

3) ZOOPLUS
Een hele mooie manier om ons te steunen, is via de website zooplus! Als u via de link op onze site uw dierbenodigeheden bij zooplus besteld, doneert zooplus 3 tot 5 % van het netto aankoopbedrag aan onze opvang. Dit kost U dus helemaal niets, sterker nog u bent goedkoper uit dan bij een reguliere dierenwinkel omdat zooplus groothandel prijzen hanteert, maar u steunt ons financieel wel.

zooplus 10%