Adoptie

Ben je op zoek naar een nieuwe huisgenoot? Fijn dat je bij onze katten komt kijken! Bij Kattenopvang Bastet wonen veel leuke katten die op zoek zijn naar een fijn thuis. Klik hier op onze Facebookpagina, je vindt er alle katten die op dit moment beschikbaar zijn. Wie weet zie je er de kat tussen die jouw hart steelt. Je kunt ze bij ons komen bezoeken en we horen graag van je wanneer je wilt langskomen. Wij zullen je dan alles vertellen over de kat van jouw keuze en samen bekijken of jullie een goede match zijn.

Adoptie van een Bastet-huiskat

Heb je al een huis vol katten, heb je een (harige) huisgenoot die niet gecharmeerd is van andere katten of ben je allergisch? Niet getreurd; je kunt een kat op afstand adopteren! Onze huiskatten kunnen door medische- of gedragsproblemen niet meer geadopteerd worden en mogen hun hele leven bij ons blijven. Jij kunt ons voor €15,00 financieel ondersteunen door één van deze katten op afstand te adopteren. Wij houden je natuurlijk op de hoogte van alle avonturen van jouw kat. We stellen hier graag een aantal van onze huiskatten aan je voor:

Al onze katten krijgen medische verzorging van de dierenartsen die verbonden zijn met onze opvang. Behalve de kittens zijn alle katten geneutraliseerd. Ze zijn ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid en hebben een vaccinatiepaspoort.