Adoptie

Adopteer jouw nieuwe huisgenoot bij ons. Klik hier op onze Facebookpagina en op onze Marktplaats account,je vindt er alle katten die op dit moment beschikbaar zijn. Misschien staat jouw nieuwe huisgenoot erbij

Adopteer een Bastet-huiskat

Veel van onze katten kunnen helaas niet meer herplaatst worden en mogen hun hele leven bij ons blijven wonen. Je kunt één van deze katten op afstand adopteren en wij houden je regelmatig op de hoogte van zijn of haar avonturen. Zo lever je een grote bijdrage aan onze opvang en kunnen wij jouw kat goed en liefdevol verzorgen.
Je kunt dit natuurlijk samen doen met je familie, vrienden of collega’s.
Voor €15,00 per maand kan je voor jouw nieuwe maatje op afstand een groot verschil maken. Kijk eens bij onze Adoptie van een Bastet-huiskat, ze zijn allemaal even bijzonder.

Word onze Vriend

Je kunt ons maandelijks of eenmalig financieel steunen door onze vriend te worden. Wij zijn enorm geholpen met jouw (vaste) bijdrage, het geeft ons iets meer zekerheid en stabiliteit in onze portemonnee.

Zonnepanelen

Zoals jullie begrijpen zijn de dagelijkse uitgaven aanzienlijk en wat zou het fantastisch zijn als we op de maandelijkse energierekening €300,00 zouden kunnen besparen en dit ten gunste van de katten kan laten komen. En dat is mogelijk! Namelijk door middel van véél zonnepanelen en dit is een investering van €15.000. Zo kan de opvang grotendeels zelfvoorzienend worden en zitten alle katten en de vrijwilligers er lekker warmpjes bij en blijft er meer geld beschikbaar voor verzorging van de dieren. Je zou ons ook heel erg helpen door deze actie te steunen: Zonnepanelen voor Bastet.

Zooplus

Bestel je weleens iets bij Zooplus voor jouw dier? Dan kan je dat vanaf nu via deze link doen: Hier

 

 

 

Bij iedere bestelling doneert Zooplus 3 tot 5 % van het netto aankoopbedrag aan onze opvang. Jouw dier blij en onze katten blij, geweldig, toch?!

Wij zijn een particuliere opvang en ontvangen geen subsidie dus alle kleine beetje helpen!