In ons kleinschalige pension zal je kat zich snel op zijn of haar gemak zal voelen. Wij hebben plaats voor 15 katten en ze hebben een gezellige en ruime kamer met veel lekkere hang- en klimplekjes tot hun beschikking. Ook hebben we 2 ruime buitenrennen, waar ze ons gezelschap bij het terras kunnen opzoeken of zich juist kunnen concentreren op het buitenleven, met uitzicht over de landerijen.

Heeft je kat het niet zo op andere katten of heeft hij/zij dieetvoer of medicatie nodig? Ook dat is geen enkel probleem, wij hebben ook verblijven waar ze alleen kunnen verblijven. Onze vrijwilligers vinden het heerlijk om met de katten bezig te zijn en te knuffelen dus jouw kat krijgt veel aandacht.

Kosten

De verblijfskosten, inclusief voer, zijn: €6,00 per kat per dag. Mocht je kat door omstandigheden langere tijd bij ons blijven dan hanteren wij, in overleg, een lager tarief. Kom eens bij ons pension kijken en wij geven je graag informatie en een rondleiding. Wil je meer informatie, mail: info@kattenopvangbastet.nl of bel: 06-36141797.

Opname

Onze groep oudere katten neemt enorm toe omdat we een van de weinige opvang zijn waar oude katten welkom zijn. Door de stijging van deze groep is een eenmalig bedrag voor verzorging niet meer voldoende voor de dekking van onze kosten. Daarom zijn wij genoodzaakt om €1,00 per dag per kat of €30,00 per maand per kat te rekenen zolang je kat in onze opvang woont. Voor dit bedrag krijgt je kat onze liefdevolle verzorging  totdat we hem of haar in een goed nieuw thuis kunnen herplaatsen of tot het overlijden van je kat.